esp / eng / cat
Mussons
Mussons Negre 2008
Composició: És un vi potent amb un marcat perfil Priorat, de composició varietal molt dominada pel Cabernet Sauvignon (40%) i el Syrah (20%), que li donen molt de cos i estructura. El 40% restant és Garnatxa negre que li aporta suavitat i volum i per tant el fa equilibrat i rodó.

Envelliment: Criança de 15 mesos en barriques de roure francès i americà, noves i de segon any.
Graduació: 14,5%

Com gaudir-lo:

Maridatge: Aquest vi és ideal per acompanyar un plat de carn vermella a la planxa però també pot acompanyar un bon guisat de carn de caça.

Temperatura de servei òptima: entre 16ºC y 18ºC
Per consumir ara o conservar fins 2018
 
Nota de Tast

Vista: De color cirera fosc, amb un ribet taronja, brillant i amb un toc violaci.

Nas : Aromes de fruites vermelles amb notes minerals i un lleuger toc especiat provinent del roure americà. A la copa evoluciona be incrementant la seva complexitat

Boca : D’entrada potent, i evolució suau, molt saborós, carnós i ben estructurat i rodó. Amb una bona mescla de sabors de fruita madura i una punta de acidesa, que el fan llarg i persistent. Taní intens però vellutat i final de boca suau .
Producció:
4.000 ampolles de 75 cl
 
Mussons Blanc 2009
Composició: Elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca.

Envelliment: 2 mesos en barriques de roure americà, noves.
Graduació: 13,5%

Com gaudir-lo:

Maridatge: És adequat sobretot per prendre’l amb un plat de peix guisat o al forn però pot acompanyar perfectament un mar i muntanya, sípia farcida de carn o un pollastre amb escamarlans.
També es ideal per acompanyar tot tipus de formatges, però sobretot els formatges curats.

Temperatura de servei òptima: entre 7ºC y 9ºC
 
Nota de Tast

Vista: De color groc pàl·lid amb un toc verdós, brillant i untuós a la copa, que provoca llàgrimes a l’agitació.

Nas: És complex amb una bona mescla d’aromes, bàsicament els fruitats provinents de raïm i també es deixen notar subtilment els aromes de la fusta, que li donen volum i elegància.

Boca: D’entrada és suau amb una evolució lleugerament àcida, ràpidament apareix l’ untuositat i el cos degut a la seva graduació elevada, que fa que sigui un vi ple, estructurat i rodó.
Producció:
600 ampolles de 75 cl
 
Cava Brut Nature
Composició: Elaborat amb les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada.

Criança en Cava : 20 mesos.
Graduació: 11,5%

Com gaudir-lo:

Maridatge: Des de postres fins a carns passant peix o amanides. Acompanya especialment be Patés, arrossos i alguns fumats.

Temperatura de servei òptima: entre 5ºC y 6ºC
 
Nota de Tast

Vista: De color groc pàl·lid amb reflexos verdosos, brillant amb bombolles petites i fines.

Nas: Aroma fresc amb notes cítriques, intens i alegre amb fruita madura , herba fresca i fons de llevat.

Boca : És un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i postgust persistent.
Producció:
7.000 ampolles de 75 cl
 
Vermouth
Composició : És un Vermouth produït amb vins blancs provinents majoritàriament, de les vinyes experimentals de Can Gambús situades al Parc Agrari de Sabadell i aromatitzat amb plantes aromàtiques naturals, moltes d'elles comunes dels boscos del Vallès.

Graduació: 15%

Com gaudir-lo:

S'ha de prendre molt fred, amb glaçons i amb una rodanxa de taronja i servit en un got estret de la base i de boca ample per tal de no concentrar massa els aromes.

Aperitius: Aquest Vermouth és ideal per acompanyar aperitius selectes base d'olives, formatges, anxoves, embotits, tapes o entrants.
Temperatura de servei òptima: entre -1ºC i 3ºC.
 
Nota de Tast

Vista: De color ocre amb notes vermelloses, brillant dens i untuós a la copa.

Nas: De gran potència aromàtica, ric però a la vegada subtil. Hi destaquen els aromes característiques del Donzell i la Artemisa i de plantes aromàtiques típiques dels boscos de la zona. A la copa evoluciona be incrementant la seva complexitat.

Boca: D'entrada suau i dolça i amb una evolució lleugerament amarga, és saborós i ple, ben estructurat i rodó. De sabors especiats i amb una punta de acidesa, que el fan llarg i persistent. El final de boca és suau i agradable.
Producció:
800 ampolles de 75 cl
c/ Josep Renom, 47 · 08201 Sabadell, BARCELONA · +34 670 29 78 71 · www.mussonsvins.com