esp / eng / cat
Mussons
Des de 1928
Mussons Vins neix amb la herència de més de 80 anys de tradició familiar quan, l’any 1928 de mans de Jaume Mussons i Llopart comença a comercialitzar vins a doll. Però, de la ma del seu fill, Jaume Mussons i Estebanell, el negoci creix, i a l’any 1964 es comencen a embotellar vins amb les marques Mussons, i Scala Dei. El mateix any 1964, es patenta la marca Mussons i dues insígnies familiars.
Al 1973 Jaume Mussons Estebanell funda la societat Cellers de Scala Dei amb les marques Scala Dei, Cartoixa i Gebrada, les etiquetes del vi Rosat varen ser dissenyades i signades pel prestigiós pintor Grau Garriga.
 
 
Al 1991 Jaume F. Mussons i Carvajal (Net del Fundador) i la seva esposa Teresa Mª Argemi comencen el conreu de Vinya a Poboleda, en el cor del Priorat i a l’any 2009 es refunda la companyia amb el nom de MussonsVins.

L’any 2010 Mussons va obrir la seva Enoteca a Sabadell. Allí es poden trobar les seves varietats així com una àmplia gamma de referències d’altres Denominacions d’Origen. A l’enoteca es realitzen també cursos de cata per gaudir dels secrets de l’enologia de la mà experta de MussonsVins.

Mussons Vins, neix amb la herència de la passió per la vinya, el respecte per el vi i les arrels del Priorat, traslladant als seus vins aquests valors.
c/ Josep Renom, 47 · 08201 Sabadell, BARCELONA · +34 670 29 78 71 · www.mussonsvins.com
Leader del camp