POBOLEDA

CELLER PRIORAT

A Mussons elaborem vins al Priorat des de 1973, sent el primer celler a embotellar dins la DO Priorat. Actualment elaborem els nostres vins DOQ Priorat al nostre celler a Poboleda, a partir del raïm de les nostres vinyes situades al mateix poble.

VINS

DOQ PRIORAT

El Celler, situat a l’entrada de Poboleda, al cor del Priorat, és de recent construcció (2015); està ben equipat, amb dipòsits d’acer inoxidable, equipats per fermentar en condicions òptimes i dipòsits d’emmagatzematge per conservar els vins sense contacte amb l’aire (Dipòsits “Sempre Plens”). També hi ha barriques de roure francès i americà. Tenim una capacitat d’elaboració de entre 15.000 i 20.000 litres a l’any. Actualment produïm un vi negre amb un envelliment de 2 – 3 anys i un vi blanc jove, provinents de les nostres vinyes situades a 2 Km del celler.

POTS COMPRAR ELS NOSTRES VINS A LA BOTIGA ONLINE DEL WEB

DES DE 1928

HISTÒRIA

MussonsVins neix amb l’herència de més de 80 anys de tradició familiar quan el 1928 de la mà de Jaume Mussons Llopart comença a comercialitzar vins al seu magatzem de Barcelona. Però el 1964 el seu fill Jaume Mussons Estebanell el negoci creix i es comencen fer criança de vins per exportar i a embotellar amb les marques Patentades, Mussons i Scala Dei. Al mateix any es patenta també la insígnia familiar. L’any 1973 es funda la Societat Cellers de Scala Dei on J. Mussons Estebanell n’és el director tècnic i enòleg. Va ser un dels primers vins embotellat al Priorat, amb gran reconeixement. El 1991 Jaume Mussons Carvajal (net del fundador) i la seva esposa Teresa Ma Argemí comencen el conreu de la vinya a Poboleda en el cor del Priorat i el 2009 es refunda la companyia amb el nom de MussonsVins. Pocs anys després es comencen a embotellar vins amb la marca MUSSONS al seu Celler de Poboleda. Aquest celler ha estat reformat i ampliat el 2015.

REGALA UNA VISITA!

Un regal sorprenent que sempre agrada i mai deixa indiferent. Una experiència única per compartir i recordar amb les nostres persones més properes.

× Consulta